Новини

повернутись до усіх новин
2018-07-13

Біжи, Акваторія, біжи!

Біжи, Акваторія, біжи!

26 та 27 травня 2018 року наше місто святкувало свою 581 річницю. За сприяння міського голови Ігоря Матвійчука в Калуші відбулися різноманітні святкові соціальні та розважальні заходи для жителів та гостей міста.

Святкування розпочалися ще у суботу, 26 травня. Цього дня Калушани відвідали змагання з силового екстриму за звання "Найсильніша людина прикарпаття u105". Акваторія виступила спортивним спонсором змагань, а тренер тренажерної зали Сухий Володимир, разом з іншими атлетами,що завітали з усіх куточків Прикарпаття, взяв безпосередню участь у цих богатирських іграх.Глядачі отримали море позитивних емоцій, а учасники спортивних змагань- безцінний досвід.

А 27 травня,святковий для міста день, розпочався змаганнями з легкої атлетики- "Калуська стадія" на стадіоні "Хімік". Відомі та заслужені жителі міста взяли участь у показових виступах із скандинавської ходи та святковому забігові на символічний 581 метр. Акваторія не залишилась осторонь цієї спортивної події та взяла участь у такому соціально-оздоровчому проекті.

Організатори розділили учасників святкового забігу на вікові категорії, а Акваторія з свого боку, на кожну вікову категорію, підготувала свого представника.

Так, в забігах взяли участь: власниця Акваторії - Ірина Кілко, медичний працівник - Володимир Поліщук, реабілітолог і масажист- Андрій Тимків та директор із спортивного напрямку Акваторії - Віталій Лівшиць.

Всі учасники показали хорошу фізичну підготовку та витримку і за це отримали медалі та пам'ятні сувеніри.

А ще, хочеться наголосити, що Акваторія бере активну участь у соціальному та культурному житті міста, і завжди готова допомогти кожному жителеві міста стати здоровішим та щасливішим.