Новини

повернутись до усіх новин
2016-05-23

На базі “Акваторії” планують відкриття ДЮСШ та дайвінг-центру

На базі “Акваторії” планують відкриття ДЮСШ та дайвінг-центру

На вихідних у Калуші відбулося відкриття спортивно-оздоровчого комплексу «Акваторія». Попри дощ, на подвір’ї ЗОШ №3 зібралося немало калушан, які взяли участь у святковій лотереї.

На честь відкриття 10 переможців лотереї отримали абонементи на одноразове відвідування закладу, троє зможуть безкоштовно скористатися послугами комплексу упродовж місяця. Суперприз — піврічний безлімітний абонемент, інформують ”Вікна”.

Нагадаємо, басейн ЗОШ №3 міська рада передала в оренду у 2007 році. Але «друге дихання» басейну відкрилося два роки тому — після того, як змінився орендар. Реконструкція басейну коштувала орієнтовно 30 млн гривень, тут створено понад сотню робочих місць. Нині відвідувачам пропонують не лише басейн, але й цілий комплекс оздоровчих і відпочинкових послуг.

У планах — відкриття дайвінг-центру та дитячо-юнацької спортивної школи, зауважив у коментарі “Вікнам” співзасновник “Акваторії-Калуш” Віталій Кершков:

— На базі цього басейну плануємо створити дитячо-юнацьку спортивну школу, де будуть культивуватися водні види спорту:як класичне плавання, так і плавання у ластах. Також хочемо розвивати фрі-дайвінг і класичний дайвінг. За півроку плануємо створити тут дайвінг-центр.

Не зупинятися на досягнутому — таке завдання поставили перед співвласниками «Акваторії» гості свята.

«Акваторія» відкрилася символічним запливом, у якому взяли участь В’ячеслав Кредісов, народний депутат Анатолій Матвієнко, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Сергій Басараб, учасник АТО Віктор Максимів, учень ЗОШ №3 Олександр Мельник та тренер Валентина Барнич.

Цього тижня спортивно-оздоровчий комплекс працюватиме у тестовому режимі. Відвідувачам нададуть усю необхідну інформацію та проведуть екскурсію. Також для перших відвідувачів — приємні акції та знижки.



Відео