Новини

повернутись до усіх новин
2016-05-02

Аквааеробіка – дієво та безпечно.

Аквааеробіка – дієво та безпечно.

Для тих, хто хоче відновити здоров’я, схуднути, виправити поставу, існує приємна альтернатива фітнесу – аквааеробіка. Нею можуть займатися люди різного віку – в басейні неможливо травмуватися, а навантаження рівномірно розподіляється по всіх групах м’язів. Займатися у воді приємно та безпечно, а ефективність тренувань підвищується в декілька разів.

Аквааеробіка рекомендована для літніх людей, вагітних жінок, або для тих, хто переніс важку травму. Вона знімає м’язову напругу, позбавляє від стресу, зміцнює нервову систему. Людям з варикозним розширенням вен такі заняття допомагають розвантажувати хворі судини. Літні люди можуть розробити за допомогою аквааеробіки суглоби кінцівок.

Але особливо великою популярністю аквааеробіка користується у вагітних жінок і людей, які страждають зайвою вагою. Організм розпочинає спалювати калорії у воді вже тому, що йому потрібно витрачати енергію для підтримки оптимальної температури тіла. А ще у воді повні люди і вагітні психологічно відчувають себе комфортніше.

Групові та індивідуальні заняття з аквааеробіки найчастіше пропонують великі мережі фітнес-клубів. Але відтепер калушанам не потрібно їхати за цим до Львова чи Києва. Басейн «Акваторія» має власних інструкторів та тренерів, достатньо кваліфікованих для того, щоб ми могли займатися аквааеробікою в рідному місті.

Більше про послуги «Акваторії» можна довідатися на сайті цього закладу: «aquatoria.if.ua», або у «Фейсбуці».

Ліна НЕСТОР, Дзвони Підгір'я